|
milamila019
|
 |
« Reply #15 on: August 15, 2009, 05:45:46 AM » |
|
Pesma je "Kad bi mogle da se vrate mlade godine" +" Noc je tamna" od Dragoslava Zivanovica Trose i "Zaplakala moja draga" -Bora Bojic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sladjan
|
 |
« Reply #16 on: August 15, 2009, 01:00:17 PM » |
|
Pesma je "Kad bi mogle da se vrate mlade godine" +" Noc je tamna" od Dragoslava Zivanovica Trose i "Zaplakala moja draga" -Bora Bojic.
Dobro dosla mila izvini nerazumijem jeli to odgovaras ili trazis te navedene pesme?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sajo932
|
 |
« Reply #17 on: August 18, 2009, 04:14:07 PM » |
|
Jeli ima neko mozda ovu ..hasib obic hako *Mustuluk* u mp3 formatu ...?? ako ima moze li da je postavi ovdje ...hvala unapred
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milamila019
|
 |
« Reply #18 on: September 03, 2009, 04:18:48 AM » |
|
Trazim pesme ako je moguce od Bore Bojica ''ZAPLAKALA MOJA DRAGA'',Jasne Kocijasevic ''CVATI RUZO MOJA'', Jova ''SVRATI, SVRATI DEVOJKO U MOJ VINOGRAD'' pesma ''DVE CRVENE RUZE DAJEM TI NA DAR'' ne znam ko peva!!! muska verzija i Radmila Mihajlovic ''U RANAMA SRCE MOJE'' i ''ZASTO MAJKO KUNES LJUBAV MOJU''.Veliki pozdrav...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chavaledeni
|
 |
« Reply #19 on: September 05, 2009, 09:30:44 AM » |
|
Evo jedne dok ne nadjem ostale Jasna Kocijasevic - Cvati ruzo mojaYou are not allowed to view links. Register or LoginDownload
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chavaledeni
|
 |
« Reply #20 on: September 05, 2009, 10:06:07 AM » |
|
Nasao sam jos jednu Novica Urosevic - Dve crvene ruzeYou are not allowed to view links. Register or LoginDownload
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sladjan
|
 |
« Reply #21 on: September 06, 2009, 12:06:49 AM » |
|
evo i ja sam nasao jednu: Bora Bojic - Zaplakala moja dragaYou are not allowed to view links. Register or LoginDownload
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
satabo
|
 |
« Reply #22 on: September 08, 2009, 02:54:08 AM » |
|
meni treba pesma kise septembra ali neznam ko peva satabopz@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sladjan
|
 |
« Reply #23 on: September 09, 2009, 10:28:59 AM » |
|
Mozeli malo preciznije informacije o pesmi na primer dali je pjeva musko ili zensko i to "kise septembra" jeli to naslov pesme ili je dio teksta? Izbegavajte postavljanje email-a u forum postove radi spama email adrese i privatnih zahtjeva da vam neko posalje na email, ipak je ova tema otvorena u svrhe postavljanja muzike tako da mogu i drugi da downloaduju i da se posluze jer mozda i oni tragaju za istim time kao i vi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamnanoc
|
 |
« Reply #24 on: September 09, 2009, 10:45:08 PM » |
|
pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamnanoc
|
 |
« Reply #25 on: September 09, 2009, 10:49:52 PM » |
|
You are not allowed to view links. Register or Loginhttp://www.speedyshare.com/464238664.html evo pjesma crnogorko ako se smije postavljat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milamila019
|
 |
« Reply #26 on: September 10, 2009, 01:22:29 AM » |
|
Hvala, na divnim pesmama koje ste mi poslali i na trudu koji ste ulozili... Jos jednom hvala!!! Cujemo se uskoro u nadi da ce te naci i ostale pesme. Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sladjan
|
 |
« Reply #27 on: September 10, 2009, 07:32:41 AM » |
|
You are not allowed to view links. Register or Login evo pjesma crnogorko ako se smije postavljat Hvala na postu tamnanoc ujedno dobro doso/la 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzej
|
 |
« Reply #28 on: September 12, 2009, 07:17:33 PM » |
|
Pozz Sladjane, druze stari  Odavno se nismo culi:) Bas me zanima sta ima kod tebe, al to cemo na pp, nego bih volela da nadjem pesmu od Hanke P.- Prva ljubav ('84), ako ima sanse, bila bih ti neizmerno zahvalna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sladjan
|
 |
« Reply #29 on: September 13, 2009, 12:15:35 PM » |
|
Pozz Sladjane, druze stari  Odavno se nismo culi:) Bas me zanima sta ima kod tebe, al to cemo na pp, nego bih volela da nadjem pesmu od Hanke P.- Prva ljubav ('84), ako ima sanse, bila bih ti neizmerno zahvalna  Au nisam zar tolko ostario  a ja se kao mladic osjecam  pa gde si ti dzej!! jeli ono Ramadanovski bjese prezime  , ma ide nekako kotrlja se zimu zimujem trenutno pa nije bas naj. Da neskrecemo sa teme da se malo uozbiljimo ha, ma vidi da nisi slucajno ovo trazila You are not allowed to view links. Register or LoginKLIKNI ME AKO SMIJES 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|