|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mujoha
Newbie

|
 |
« Reply #5 on: June 26, 2009, 04:24:21 AM » |
|
Pozdrav svima,nisam siguran da sam postavijo pitanje na pravo mesto pa se nadam da nece biti ljutnje....
danas sam samo na kratko cuo jednu pjesmu na radiju,radi se o narodnoj pjesmi u njoj se spominje kako sin iz daljine dolazi svojoj majci kuci zatim ko ce majci da mustuluk trazi da joj sin dolazi ili tako nesta slicno....... zna li neko ko pjeva tu pjesmu i kako se sama pjesma zove? (mislim da se radi o novijoj pjesmi)
hvala unapred
Pesmu peva Hasib Obic Hako - Mustuluk You are not allowed to view links. Register or LoginDrugu pesmu peva isto Hako - Evo me carsijo You are not allowed to view links. Register or Login
|
|
|
|
« Last Edit: July 18, 2009, 02:42:53 AM by mujoha »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crnogorka
Newbie

|
 |
« Reply #13 on: July 13, 2009, 05:59:55 PM » |
|
Pozdrav svima,nisam siguran da sam postavijo pitanje na pravo mesto pa se nadam da nece biti ljutnje....
danas sam samo na kratko cuo jednu pjesmu na radiju,radi se o narodnoj pjesmi u njoj se spominje kako sin iz daljine dolazi svojoj majci kuci zatim ko ce majci da mustuluk trazi da joj sin dolazi ili tako nesta slicno....... zna li neko ko pjeva tu pjesmu i kako se sama pjesma zove? (mislim da se radi o novijoj pjesmi)
hvala unapred
Pesmu peva Hasib Obic Hako - Mustuluk You are not allowed to view links. Register or LoginDrugu pesmu peva isto Hako - Evo me carsijo You are not allowed to view links. Register or LoginSNIMKE SAM PRIVREMENO POSTAVIO I POSLE PAR DANA BIĆE MAČENI KLIKNI NA SNIMAK (DOLE DESNI UGAO YOUTUBE) I UZMI LINK ZA PREUZIMANJE PESME poz svima imam jedno pitanje gde bi mogla da skinem ovu pjesmu od hako obic evo me carsio hvala unapred 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|